KWARTETDAG GRONINGEN – 2015

Na een lange tijd van stilte (laatste bijeenkomst is in 2004 geweest) komt er weer een KWARTETDAG voor het  amateurkwartet-circuit en liefhebbers van het samenspelen uit de regio Groningen en omgeving.Fransum_vm._Ned.HervormdIn samenwerking met Stichting “De Vroedschap Fransum”, het instrumenten Museum Vosbergen – Dick & Rieteke Verel, en door de toewijding van Joost Boskamp (violist en muziekliefhebber) en mezelf, Romana Porumb, gaan wij in 2015 het initiatief nemen om er een lange-termijn-project van te maken.

KWARTETDAG GRONINGEN – 2015 

zaterdag 19 september 2015 

in Fransum


GROOT SUCCES met de herstart!

Kijk naar de Foto’s 


Kwartetdag Groningen 2016

Meer informatie komt er aan !


hieronder details van de KWARTETDAG GRONINGEN – 2015:

DAGINDELING

Wij , Romana Porumb en Joost Boskamp,  zullen die dag uw gastvrouw/gastheer zijn. Koffie /thee wordt vanaf 10.00 uur geschonken , waarna het programma om 10.30 uur van start gaat. De drie muziekblokken vallen tussen 10.30-12.30, 13.00-15.00 , 15.30-17.00 uur.

Al de aanwezige deelnemers zijn tegelijkertijd uw publiek.

Zodra de laatste noten geklonken hebben storten we ons op hartige hapjes en drankjes (wordt verzorgd) , waarna iedereen wordt uitgenodigd mee te spelen  in enkele kamermuziekwerken.

KOSTEN

U wordt verzocht 10 euro p.p. te storten in ons kwartetdag-fonds ter dekking van de kosten van de Kwartetdag. Rekening nr: NL 56 ABNA 0458 6997 48  – ABNAMRO met vermelding Kwartetdag2015

AANMELDEN:

U geeft zich op met uw medespelers en geeft aan welke delen uit uw kamermuziek-repertoire u ten gehore wilt brengen. Ook geeft u het tijdvak aan waarin u die dag wilt / kunt spelen en de tijdsduur van de twee delen. Na aanmelding volgt zo spoedig mogelijk bevestiging. Voor deze dag geldt: hoe sneller aangemeld hoe meer flexibiliteit voor het blok waarin uw ensemble kan spelen .

Deadline inschrijving is 1 augustus 2015 

______________________

Voor meer info laat een bericht achter: CONTACT

privacy@2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s